Plouă cu bani pentru 3 zodii în 2018! Iată care sunt cei mai norocoși nativi din zodiac!

B1.ro | 11 Oct 2017, 14:00

Plouă cu bani pentru 3 zodii în 2018! Iată care sunt cei mai norocoși nativi din zodiac! Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, preot Visarion Alexa, Lucreţiu Tudoroiu, editor şi anticar, Cristian Pompei, consultant şi Valeriu Pănoiu, astrolog, despre punctul până la care astrologia poate fi considerată ca făcând parte din procesul cunoaşterii şi de la ce nivel ea devine un instrument periculos. 

”În istoria Bisericii, părinții Bisericii au făcut o împărțire foarte clară între învățături, pseudoștiințe și alte preocupări ale omului față de tradiția pe care noi am preluat-o de la Hristos și o ducem după 2000 de ani înspre mântuirea omului. 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral Ediție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)

Sfântul Ioan Gură de Aur, Cipiran al Cartaginei, Vasile cel Mare, marii părinți ai Bisericii denumesc astrologia drept idolatrie”, a declarat preotul Visarion Alexa. 

Ediție specială ”360 de grade”: Astrologia, un instrument periculos. Care este poziția Bisericii

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate