Horoscopul perioadei 21 - 28 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Simona Popescu (VIDEO)

B1.ro | 21 Oct 2017, 18:13

Alina Bădic a prezentat sâmbătă, în cadrul emisiunii "360 de grade", horoscopul perioadei 21 - 28 octombrie, alături de Simona Popescu.

"O săptămână care aduce un nou tip de maturitate, provocări pe care trebuie să le rezolvăm cât mai repede, dar şi un potenţial deosebit de a ne implica în situaţii competitive de mare amploare. Cum putem atrage elemente pozitive şi care vor fi cele mai relevante descărcări karmice săptămâna viitoare".

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Previziunile zodiacului chinezesc pentru perioada 18 noiembrie -18 decembrie (VIDEO)George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisHOROSCOPUL perioadei 18 - 25 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

Află ce îţi rezervă astrele în următoarele zile, urmărind predicţiile pentru zodia ta.

Horoscop Berbec

Horoscop Taur

Horoscop Gemeni

Horoscop Rac

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Geniul creator al Iuliei Hașdeu care vorbește și dincolo de moarte (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Mituri în acnee, boală sau simplă problemă cosmetică?HOROSCOPUL perioadei 11 - 18 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de MARIA CIOBANU (VIDEO)

Horoscop Leu

Horoscop Fecioară

Horoscop Balanță

Horoscop Scorpion

Horoscop Săgetător

Horoscop Capricorn

Horoscop Vărsător

Horoscop Pești

 

 

 

 

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate