Horoscopul pentru perioada 7-14 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

B1.ro | 07 Oct 2017, 18:23

Alina Bădic a prezentat în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitat sa, astrologul Silvana Popa, previziunile astrale pentru a doua săptămână din octombrie. 

O săptămână marcată de ieşirea marelui benefic Jupiter din semnul Balanţei şi intrarea lui în Scorpion. Un eveniment astral care va aduce pentru fiecare semn zodiacal în parte multe schimbări de esenţă, mai ales la nivel spiritual, obligând la corectitudine şi implicare sufletească în tot ceea ce facem. A venit momentul să punem capăt iluziilor, amăgirilor de orice fel şi lipsei coordonării în acţiunile noastre. Favorabil celor cu credinţă, optimiştilor şi celor care aleg să nu se tulbure în faţa supărărilor.

Horoscop Berbec

Citește și: Horoscopul perioadei 16 - 23 decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)Klaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteEdiție specială ”360 de grade”: Cum ar trebui să sărbătorim Naşterea Mântuitorului (VIDEO)

Horoscop Taur

Horoscop Gemeni - Partea I

Horoscop Gemeni - Partea a II-a

Horoscop Rac

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Păcate pe care le facem, dar nu ne gândim să le mărturisim (VIDEO)Horoscopul pentru jumătatea lunii decembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Cristian Pompei (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”. Taina spiritualității românești: Descifrarea simbolurilor şi semnelor sacre (VIDEO)

Horoscop Leu - Partea I

Horoscop Leu - Partea a II-a

Horoscop Fecioară

Horoscop Balanță

Horoscop Scorpion

Horoscop Săgetător

Horoscop Capricorn

Horoscop Vărsător

Horoscop Pești

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate