Horoscopul pentru perioada 7-14 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

B1.ro | 07 Oct 2017, 18:23

Alina Bădic a prezentat în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitat sa, astrologul Silvana Popa, previziunile astrale pentru a doua săptămână din octombrie. 

O săptămână marcată de ieşirea marelui benefic Jupiter din semnul Balanţei şi intrarea lui în Scorpion. Un eveniment astral care va aduce pentru fiecare semn zodiacal în parte multe schimbări de esenţă, mai ales la nivel spiritual, obligând la corectitudine şi implicare sufletească în tot ceea ce facem. A venit momentul să punem capăt iluziilor, amăgirilor de orice fel şi lipsei coordonării în acţiunile noastre. Favorabil celor cu credinţă, optimiştilor şi celor care aleg să nu se tulbure în faţa supărărilor.

Horoscop Berbec

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Secretele longevității și alimentele care întineresc (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiEdiția specială "360 de grade": Probioticele pentru sănătate și îmbunătățirea imunității (VIDEO)Horoscopul perioadei 21 - 28 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Simona Popescu (VIDEO)

Horoscop Taur

Horoscop Gemeni - Partea I

Horoscop Gemeni - Partea a II-a

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Despre pericolele din casele noastre (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Despre curățarea energetică a casei (VIDEO)Horoscopul perioadei 14 - 21 octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Vanda Florea (VIDEO)

Horoscop Rac

Horoscop Leu - Partea I

Horoscop Leu - Partea a II-a

Citește și: Plouă cu bani pentru 3 zodii în 2018! Iată care sunt cei mai norocoși nativi din zodiac!Ediție specială ”360 de grade”: Când devine astrologia un instrument periculos (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Limbajul trupului, un gest este asemenea cuvintelor (VIDEO)

Horoscop Fecioară

Horoscop Balanță

Horoscop Scorpion

Citește și: Cum poți afla ce îți rezervă soarta: Semnele din naștere care ne vorbesc despre soartă, viitor sau noroc (VIDEO)Horoscopul pentru începutul lui octombrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Valeriu Pănoiu (VIDEO)Ediție specială "360 de grade": Vederea cu duhul și darul clarviziunii (VIDEO)

Horoscop Săgetător

Horoscop Capricorn

Horoscop Vărsător

Citește și: Ediție specială "360 de grade": Accesarea unor evenimente din viitor (VIDEO)Horoscopul finalului de septembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Gabriela Apostol (VIDEO)Ediție specială ”360 de grade”: Dezechilibre pentru cei care sunt sursă de suferință pentru ceilalți (VIDEO)

Horoscop Pești

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 360 de grade
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate