Ediție specială ”360 de grade”: Despre pericolele din casele noastre (VIDEO)

B1.ro | 15 Oct 2017, 11:46

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii360 de gradedespre regulile de bază Feng Shui pe care le putem aplica în casele noastre pentru a atrage prosperitatea, inclusiv despre amplasarea corectă a elementelor căminului nostru, astfel încât acestea să se armonizeze perfect cu noi. 

Invitații Alinei Bădic au fost doctorul Carmen Pletea, terapeutul Ingrid Baciu și specialistul Feng Shui Marian Golea. Aceștia au vorbit despre potențialele pericole din casele noastre. Ei au explicat, de exemplu, de ce nu trebuie să ținem vase goale în casă și de ce nu trebuie să păstrăm obiectele sparte sau deteriorate, chiar dacă ele au aparținut unor oameni dragi nouă.

Ediție specială ”360 de grade”: Despre pericolele din casele noastre

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Previziunile zodiacului chinezesc pentru perioada 18 noiembrie -18 decembrie (VIDEO)George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisHOROSCOPUL perioadei 18 - 25 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate