Ediție specială ”360 de grade”: Despre curățarea energetică a casei (VIDEO)

B1.ro | 15 Oct 2017, 11:27

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii 360 de grade despre regulile de bază Feng Shui pe care le putem aplica în casele noastre pentru a atrage prosperitatea, despre amprenta casei și modul în care putem dinamiza energiile.

Invitații Alinei Bădic au fost doctorul Carmen Pletea, terapeutul Ingrid Baciu și specialistul Feng Shui Marian Golea. Aceștia au explicat cât de important este ca, periodic, să facem o curățare energetică a casei. 

Citește și: Ediție specială ”360 de grade”: Previziunile zodiacului chinezesc pentru perioada 18 noiembrie -18 decembrie (VIDEO)George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisHOROSCOPUL perioadei 18 - 25 noiembrie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

Totodată, ei au prezentat mai multe reguli pentru atragerea energiei în casele noastre, una dintre acestea fiind ca spațiul de la intrare să fie mereu curat, luminat, liber și neîncărcat de diverse obiecte.

Ediție specială ”360 de grade”: Despre curățarea energetică a casei

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate