O artistă cunoscută din România a dat țeapă unui hotel. A spart ecranul unui televizor și apoi a fugit (FOTO)

B1.ro | 05 Sep 2017, 13:09

Una dintre cele mai apreciate artiste din România a dat țeapă unui patron de hotel.

Oana Radu, pentru că ea e protagonista, a stat cazată la hotel în seara de vineri spre sâmbătă, iar dimineața, după ce a părăsit camera, menajera a găsit ecranul televizorului spart, potrivit Cancan.

Citește și: Doliu în lumea artistică! "Elvis al operei" A MURIT! (FOTO)George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisCând toți credeau că SCANDALUL din familia GEAMBAȘU a luat sfârșit, s-a întâmplat asta. La O LUNĂ de la certurile publice, tatăl lui Călin ...

Patronul hotelului a declarat că i-a atras atenția artistei despre situația creată, iar aceasta a spus că va plăti dauna, dar că mai întâi trebuie să ajungă acasă în Craiova și că se va întoarce. Artista s-a făcut nevăzută în cele din urmă și nici că s-a mai întors.

”Televizorul valorează 990 de lei, pe factură. Femeia care face curat a văzut dimineaţă şi i-a spus Oanei, care a zis că a fost cu cineva şi s-a jucat, s-a certat, şi a spart televizorul. A zic că nu are bani la ea, dar se duce acasă la Craiova, la bancă, şi sâmbătă se întoarce cu banii. I-am zis de ce nu scoate de la bancomat, a zis ceva că e ocupată, că are concert şi e mai bine aşa. Eu am lăsat-o în pace, ce puteam să-i fac, şi am aşteptat-o să aducă banii. Când am văzut că nu vine, am sunat-o, dar nu răspundea, iar apoi şi-a închis telefonul” a declarat administratorul imobilului, potrivit sursei citate.

Citește și: Imagini șocante! Cornel Palade, PLIN DE VÂNĂTĂI, pe patul de spital! Fiica sa a făcut anunțul... În ce stare se află acum marele ACTORȘoc în showbiz! Raoul, condamnat la 1 an şi 6 luni de ÎNCHISOARE! Sentinţa este DEFINITIVĂÎn ce hal a ajuns fosta soţie a lui Elvis! Priscilla Presley, de nerecunoscut

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate